1508 London este un studio de design ce creeaza spatii interioare si rezidentiale de exceptie. Design-ul propus nu este unul bazat pe o anume formula, sau care sa se incadreze intr-un anumit stil, dar deriva din anumite principii bine stabilite, iar acest lucru ii evidentiaza.

Acest impresionant apartament din Londra a fost conceput pentru un colectionar de arta cu o slabiciune pentru arta politica rusa. Echipa de design a 1508 London a creat acest interior pentru un beneficiar care si-a dorit un spatiu cu un impact puternic, pentru a intretine, expune si adaposti o colectie de arta impresionanta.


S-au folosit panouri metalice din otel tratate chimic pentru a domina ambele registre ale foyerului, un puternic impact vizual combinat totodata cu o invitatie calda in interiorul galeriei.

Pentru acest proiect s-a optat pentru un furnizor high-end de scari arhitecturale din Londra: Elite Metalcraft. Inca din 1951, Elite Metalcraft a fost lider in design-ul si executia de scari exceptionale, pentru o larga varietate de cladiri rezidentiale exclusiviste cat si pentru spatii comerciale.

In productia de scari si balustrade handmade de cea mai inalta calitate, compania si-a impus pastrarea radacinilor, asigurandu-se ca de la inceput si pana la sfarsit tot design-ul si procesul de manufactura se fac in Marea Britanie.

Unul dintre cele mai interesante si pretentioase proiecte livrate de Elite Metalcraft a fost de a satisface exigentele pentru acest apartament exclusivist din centru Londrei. Excelenta manufacturii si implicarea totala a echipei de design a transformat proiectul celor de la 1508 London intr-un exemplu impresionant de finisaj metalic contemporan corodat si platina chimica. Scara a fost construita folosind o tabla de otel perforata customizat, si beneficiaza de o balustrada metalica plina, toate in finisajul EM-Gun Metal. Panourile din COR-ten oxidat, evidentiaza aspectul natural al acestui interior exclusivist.